Kurstilbud FIL

Etter fjorårets suksess med trenerkurs har vi valgt å kjøre lightversjonen i 2017. Det blir ikke fullverdige kurs, men kompakte kvelder for hhv. barnefotball og ungdomsfotball. Hver av kveldene tar 3 timer og vi ønsker FLEST MULIG deltagere på begge kveldene. Barnetrener er best egnet for trener og lagledere som har ansvar for unge fra 6-12 og ungdomstrenerkvelden er for de fra 12-19, men alle som vil kan selvfølgelig stille på begge kveldene.

 

Det er samme instruktør som har kjørte de fulle kursene som kommer inn fra NFF for å kjøre de forenklete versjonene. Han heter Kjetil Stensland, og er meget dyktig

.

Den røde tråden som går gjennom NFF sitt opplæringsprogram vil være en stor del av kursene, og det blir nok av tid til spørsmål.

 

Barnetrenerkvelden blir nå den 14.februar. Ny dato for ungdomstrenerkvelden blir 7.mars . Tidspunkt blir som før, kl 18.00-21.00 for begge kveldene. Kursene gjennomføres på Leikvoll.

 

Håper at flest mulig blir med. Gi beskjed innen 1.februar om du blir med eller ikke.

 

Beskjeder gis fortrinnsvis som svar på mottatt privat e-post, alternativt til filfstyre@gmail.com, eller som svar på denne Facebooksiden.

 

ALLE ER HJERTELIG VELKOMMEN.

Har du spørsmål angående barnedelen så kontakt barneansvarlig Ane Vignes, har du spørsmål om ungdomsdelen så kontakt ungdomsansvarlig Tor Halsne.

 

(Hvis noen av dere ønsker fullt kurs er det bare å kontakte styret så legger vi til rette for det basert på behovet til den enkelte)

 

 

Finnøy Idrettslag 2015