Informasjon til spillere og foreldre

Finnøy IL medlemskontingent 2017

Det er tid for å betale medlemskontingent og aktivitetsavgift.

Medlemmer som er registrert med e-postadresse i FIL sitt system har mottatt en e-post med link til hvor du betaler medlemskontingent og aktivitetsavgift for 2017-sesongen. Denne linken er "personlig" og skal kun brukes av familien som mottar e-posten. NB! E-posten sendes fra Superinvite og ikke i fra FIL.

Dersom du ikke har mottatt link til betaling av kontingent og aktivitetsavgift, finner du åpen invitasjonslink her:

BETALING

Alle medlemmer får 20% på Umbro treningsklær på Sport 1 Randaberg.

Vi oppfordrer til at flest mulig, også ikke aktive meldes inn i klubben.

Dette koster 100,- og gir FIL et høyere medlemmstall, som igjen bidrar til mer økonomisk støtte.

Med å melde seg inn vil man også få stemmerett, og andre medlemsfordeler.

Dette er helt frivillig, men vi setter STOR pris på at det registreres flest mulig familiemedlemmer :)

Overganger:

Hvis du skal melde overgang til en annen klubb så skal skjema for dette fylles ut iht. NFFs retningslinjer.

Skjemaet sendes så til fotballstyret for behandling. Dette sendes til filfstyre@gmail.com

Fotballstyret vil da sjekke at utstyr er levert inn, at eventuelle økonomiske forpliktelser er betal før det sendes videre til overgangsansvarlig.

Informasjon og skjema (samtykkeskjema) finnes på NFF sine hjemmesider - HER (eventuellt gå inn på fotball.no og søk overgang)

NFFs merkeprøver – tildigere «merketaking»

Velkommen alle spillere 6-16 år

Tradisjonen tro inviterer Finnøy IL til merkeprøve på Leikvoll søndag 5. juni kl 13-15 (2016)

Her er mulighetene mange, og hvor mange merker klarer Finnøyspillerne å samle i år?

Her kan alle lese seg opp på de forskjellige øvelsene, og hva som kreves for å oppnå merkene: LINK

Vi presiserer at det KUN er teknikkmerkene som blir kjørt.

Minimerker tas på faste treninger.

Spillere ta med:

-Drikke

-Frukt

-Egen ball om ønskelig

-Godt humør

Øvelsene kjøres i et samarbeid mellom ildsjelene Hege, Roald og Rasmus Mjølsnes, Finnøy A-lag og Jenter 16.

Trykk på bildet for å se alle øvelsene, slik at du kan stille klar og ta et nytt merke :)

PÅ SIKT så kan det hende at spillere får mulighet til å benytte seg av treningskta. Foreløpig er det trenere og lagledere som bruker dette som et verktøy. For spillere kan det bli brukt til å holde oversikt over treninger og kamper, samt se sin egen utvikling. I FIL så har spillere pr. dags dato ikke tilgang til dette verktøyet.

I klubbeheftet kan dere finne informasjon om spilleres plikter og rettigheter. Dere vil også finne informasjon om hvordan FIL fungerer, og hva trener og lagleder skal gjøre.

Er det noe dere som spillere vil vite så gi en beskjed til "sjefen over alle sjefer" ved å trykke her. Informasjonen dere etterspør vil legges ut på nettsiden i løpet av kort tid, og dere trenger ikke gjøre noe mer.

Finnøy Idrettslag 2015