Grieg Fotballdag

Lørdag den 12. august skal Finnøy Idrettslag samarbeid med Grieg Seafood arrangere den årlige fotballdagen for barn fra 1-7. klasse.

 

Fotballdagen varer fra kl 10:00- ca.15:00. Det blir grillet og servert gratis laks (fra Grieg) m/tilbehør og kiosken er åpen for salg av kaffi/kaker etter lunch. Så her er også foreldre velkomne til et trivelig og sosialt lag på Leikvoll.

 

Hver deltaker får også fotballutstyr (ball) sponset av Grieg Seafood. Aktivitetene vil variere fra konkurranser/kamper til teknikkøvelser og å lære om samspill.

 

Viking FK har sponset oss med spennende premier.

 

Hvis noen ønske å melde på yngre deltakere enn 1 klasse (2010 modeller) så registrer dem som førsteklassinger og skriv i kommentarfeltet. For at deltakere yngre enn 2010 modeller skal delta, så stilles det krav til at de er selvstendige, og kan ta i mot beskjeder.

 

Nytt av året er at vi skal ta hensyn til nivået på den enkelte spiller, slik at vi får best mulig tilpasset opplæring. Derfor må foresatte velge et ferdighetsnivå på barna fra 1-3. Dette er ikke noe som vil bli "annonsert" på noen måte, men et hjelpemiddel for at vi skal kunne tilby best mulig læring ift. nivå.

 

NB! Første mann til mølla - påmeldingen er åpen for alle og vi har max 100,- plasser.

Legg også merke til påmeldingsfrist som er 05. august.

 

PÅMELDING

Finnøy Idrettslag 2015